top of page
de monich demonich nyír-demonich Demonich deMonich

Hagyományos raklapok

Egyedi raklap megoldások

Komplex Csomagoló Megoldások

Doboz rendszerek

demonich faláda egyedi raklap paletta rétegelt lemez
költséghatékony raklap speciális raklap pallet

A fa elsődleges feldolgozása a Polgáron található deMonich üzemünkben történik. Itt olyan berendezések állnak rendelkezésre, mint a vágó és formázó gépek, valamint a 100 cm3 kapacitású, digitális szabályozású kemencével felszerelt modern szárító. Ezek a gépek garantálják a nyersanyag optimális nedvességét és pormentességét, ami rendkívül fontos a pontos méretezéshez.

WHO WE ARE

Csomagoló megoldásokat kínálunk, melyek biztosítják a por, nedvesség és sérülésmentes szállítást.

 

Fóliák

RakodólapokLaplemez termékekKomplett ládákTároló egységek

 

Iparok, melyeknek rendszeresen készítünk termékeket:

AutóiparSzámítástechnikai iparElektronikai iparPetrolkémiai iparokpapíripaélelmiszeripar

Vállalatunk kifejlesztett egy furnérlemezből és galvanizált fém elemekből álló láda rendszert. Ez a renszer megrendelhető összecsukható formában  vagy összerakottan,  raklappal vagy anélkül és mindig a kívánt méretben. A ládák – különleges rendszerüknek köszönhetően – megóvják a terméket, még többszöri használat esetén is.

Profilunk raklapok, faroslemez termékek, ládák, tároló egységek gyártása. Ezekre az autóipar, számítástechnika, elektroipar termékeinek és élelmiszeripari fóliák por- és nedvesség- és sérülés mentes szállításánál van szükség. Mindenfajta csomagoláshoz és tároláshoz szükséges fából készült terméket is készítünk.

Polgár nyomonkövethetőség hőkezelt raklap

Falemez termékeink (faforgácslemez, furnérlemez, préselt rostlemez, OSB lemezek) az adott specifikáció szerinti összeszerelése a nagy teljesítményű lemez méretező és speciális megmunkáló gépek (NC&CNC), továbbá a hidraulikus és pneumatikus  szegecselő gépek segítségével történik. A termelést 1800 m2-es nagy üzemi szinten végzik. A zavartalan nyersanyag ellátást a légkondicionált raktárak biztosítják.

packaging solutions industrial shipping tools wooden industry environmentally friendly
dunnage platform box wooden box custom pallet cost eficient pallet special pallet

Egy 53 fős cég vagyunk, 8300 m2 ipari területtel, 70 folyamatosan dolgozó géppel. Mindemellett is képesek vagyunk újrahasznosítani teljes termelési hulladékunk 80%-át.

pinewood pallet layered wood traceability just in time shipping

 

Saját járműflottánkkal leszállítjuk vevőinknek a termékeket, így tudunk eleget tenni az ‘”időben” történő szállításnak.

Üzemünkben minden feltétel adott, ami egy jól felszerelt faipari gyártó cégnél szükséges. Hatékonyan tudjuk felhasználni faipari tapasztalatunkat és képesek leszünk erre a jövőben is.

multy layered pallet

Képesek vagyunk egyszerre 300 különféle terméket gyártani nap, mint nap. Évente körülbelül 14.000 m3 alapanyaggal dolgozunk.

Két évtized tapasztalatával a hátunk mögött továbbra is a fejlődés az egyik fő célunk, ezért időről időre új innovatív ötleteket építünk be a folyamatainkba. 

wooden crate wooden box pallet special pallet customized pallet
bottom of page