Hagyományos raklapok

Egyedi raklap megoldások

Komplex Csomagoló Megoldások

Doboz rendszerek

A fa elsődleges feldolgozása a Polgáron található deMonich üzemünkben történik. Itt olyan berendezések állnak rendelkezésre, mint a vágó és formázó gépek, valamint a 100 cm3 kapacitású, digitális szabályozású kemencével felszerelt modern szárító. Ezek a gépek garantálják a nyersanyag optimális nedvességét és pormentességét, ami rendkívül fontos a pontos méretezéshez.

WHO WE ARE

Csomagoló megoldásokat kínálunk, melyek biztosítják a por, nedvesség és sérülésmentes szállítást.

 

Fóliák

RakodólapokLaplemez termékekKomplett ládákTároló egységek

 

Iparok, melyeknek rendszeresen készítünk termékeket:

AutóiparSzámítástechnikai iparElektronikai iparPetrolkémiai iparokpapíripaélelmiszeripar

Vállalatunk kifejlesztett egy furnérlemezből és galvanizált fém elemekből álló láda rendszert. Ez a renszer megrendelhető összecsukható formában  vagy összerakottan,  raklappal vagy anélkül és mindig a kívánt méretben. A ládák – különleges rendszerüknek köszönhetően – megóvják a terméket, még többszöri használat esetén is.

Profilunk raklapok, faroslemez termékek, ládák, tároló egységek gyártása. Ezekre az autóipar, számítástechnika, elektroipar termékeinek és élelmiszeripari fóliák por- és nedvesség- és sérülés mentes szállításánál van szükség. Mindenfajta csomagoláshoz és tároláshoz szükséges fából készült terméket is készítünk.

Falemez termékeink (faforgácslemez, furnérlemez, préselt rostlemez, OSB lemezek) az adott specifikáció szerinti összeszerelése a nagy teljesítményű lemez méretező és speciális megmunkáló gépek (NC&CNC), továbbá a hidraulikus és pneumatikus  szegecselő gépek segítségével történik. A termelést 1800 m2-es nagy üzemi szinten végzik. A zavartalan nyersanyag ellátást a légkondicionált raktárak biztosítják.

Egy 53 fős cég vagyunk, 8300 m2 ipari területtel, 70 folyamatosan dolgozó géppel. Mindemellett is képesek vagyunk újrahasznosítani teljes termelési hulladékunk 80%-át.

 

Saját jármű flottánkkal leszállítjuk vevőinknek a termékeket, így tudunk eleget tenni az ‘”időben” történő szállításnak.

Üzemünkben minden feltétel adott, ami egy jól felszerelt faipari gyártó cégnél szükséges. Hatékonyan tudjuk felhasználni faipari tapasztalatunkat és képesek leszünk erre a jövőben is.

Képesek vagyunk egyszerre 300 különféle terméket gyártani nap, mint nap. Évente körülbelül 14.000 m3 alapanyaggal dolgozunk.

Két évtized tapasztalatával a hátunk mögött továbbra is a fejlődés az egyik fő célunk, ezért időről időre új innovatív ötleteket építünk be a folyamatainkba. 

Branding and website created by Tonabi in 2016

www.tonabi.com