Hagyományos raklapok

Egyedi raklap megoldások

Komplex Csomagoló Megoldások

Doboz rendszerek

A fa elsődleges feldolgozása Polgárban lévő deMonich üzemünkben történik. Itt olyan berendezések találhatók, mint a vágó és formázó gépek, valamint a 100 cm3 kapacitású, digitális szabályozású kemencével felszerelt modern szárító. Ezek a gépek garantálják a nyersanyag optimális nedvességét és pormentességét, ami rendkívül fontos a pontos méretezéshez.

WHO WE ARE

Csomagoló megoldásokat kínálunk, melyek biztosítják a por, nedvesség és sérülésmentes szállítást.

 

Fóliák

RakodólapokLaplemez termékekKomplett ládákTároló egységek

 

Iparok, melyeknek rendszeresen készítünk termékeket:

AutóiparSzámítástechnikai iparElektronikai iparPetrolkémiai iparokpapíripaélelmiszeripar

Vállalatunk kifejlesztett egy furnérlemezből és galvanizált fém elemekből álló láda rendszert. Ez a renszer megrendelhető összecsukható formában  vagy összerakottan,  raklappal vagy anélkül és mindég a megkívánt méretben. A ládák – különleges rendszerük következtében – megóvják a terméket, még többszöri használat esetén is.

Profilunk raklapok, faroslemez termékek, ládák, tároló egységek gyártása. Ezekre az autóipar, számítástechnika, elektroipar termékeinek és élelmiszeripari fóliák por- és nedvesség- és sérülés mentes szállításánál van szükség. Mindenfajta csomagoláshoz és tároláshoz szükséges fából készült terméket is készítünk.

Falemez termékeink (faforgácslemez, furnérlemez, préselt rostlemez, OSB lemezek az adott specifikáció szerinti összeszerelése a nagy teljesítményű lemez méretező és speciális megmunkáló gépek (NC&CNC), továbbá a hidraulikus és pneumatikus  szegecselő gépek segítségével történik. A termelést az 1800 m2-es nagy üzemi szinten végzik. A zavartalan nyersanyag ellátást a légkondicionált raktárak biztosítják.

Egy 53 fős cég vagyunk, 8300 m2 ipari területtel, 70 folyamatosan dolgozó géppel. E mellett is képesek vagyunk újrahasznosítani teljes termelési hulladékunk 80%-át.

 

Saját jármű flottánkkal leszállítjuk vevőinknek a termékeket, így tudunk eleget tenni az ‘”időben” történő szállításnak.

Üzemünkben minden feltétel adott, ami egy jól felszerelt faipari gyártó cégnél szükséges. Hatékonyan tudjuk felhasználni faipari tapasztalatunkat és képesek leszünk erre a jövőben is.

Képesek vagyunk egyszerre 300 különféle terméket gyártani nap, mint nap. Évente körülbelül 14.000 m3 alapanyaggal dolgozunk.

We have  two decades of experience and history and yet we are still emerging and willing to develop, making innovations from time to time

Branding and website created by Tonabi in 2016

www.tonabi.com