Célunk, hogy ügyfeleink láthatatlan partnerei lehessünk, vagyis automatikus és gondtalan legyen az együttműködés, mely nem kerül többletenergiába a megbízónak.

 

Pontosak vagyunk, mindig időben készülünk el és minden szituációban a szakmaiságra és a profizmusra törekszünk. Felépítettünk egy rendszert, mely automatizált, kizárja az emberi mulasztás hibalehetőségét.

Gyárunk mindig a legfrissebb technológiákat alkalmazza, azonban számunkra nem elegendőek a modern eszközök, fontosnak tarjuk alkalmazottaink állandó képzését, hogy ők is lépést tarthassanak a modernkori újításokkal.

 

Amellett, hogy a professzionális eljárás minden területen kiemelten fontos csapatunknak, a barátságos, direkt és átlátható kommunikációban és kapcsolatokban hiszünk.

 

Hosszútávú együttműködéseket tervezünk ügyfeleinkkel, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk vagy félrevezető kommunikációt használjunk.

Kapacitás & felszereltség

Egy 53 fős cég vagyunk, 8300 m2 ipari területtel, 70 folyamatosan dolgozó géppel. Mindemellett is képesek vagyunk újrahasznosítani teljes termelési hulladékunk 80%-át.

Képesek vagyunk egyszerre 300 különféle terméket gyártani nap, mint nap.

Évente körülbelül 14.000 m3 alapanyaggal dolgozunk.

Két évtizednyi tapasztalat és történelem van mögöttünk, de fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást, új fejlesztéseket és innovatív gondolkodás módot.

Branding and website created by Tonabi in 2016

www.tonabi.com