top of page
de monich demonich nyír-demonich Demonich deMonich

 

Célunk, hogy ügyfeleink láthatatlan partnerei lehessünk, vagyis automatikus és gondtalan legyen az együttműködés, mely nem kerül többletenergiába a megbízónak.

 

Pontosak vagyunk, mindig időben készülünk el és minden szituációban a szakmaiságra és a profizmusra törekszünk. Felépítettünk egy rendszert, mely automatizált, kizárja az emberi mulasztás hibalehetőségét.

Gyárunk mindig a legfrissebb technológiákat alkalmazza, azonban számunkra nem elegendőek a modern eszközök, fontosnak tarjuk alkalmazottaink állandó képzését, hogy ők is lépést tarthassanak a modernkori újításokkal.

 

Amellett, hogy a professzionális eljárás minden területen kiemelten fontos csapatunknak, a barátságos, direkt és átlátható kommunikációban és kapcsolatokban hiszünk.

 

Hosszútávú együttműködéseket tervezünk ügyfeleinkkel, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk vagy félrevezető kommunikációt használjunk.

Kapacitás & felszereltség

scm machinery

Egy 53 fős cég vagyunk, 8300 m2 ipari területtel, 70 folyamatosan dolgozó géppel. Mindemellett is képesek vagyunk újrahasznosítani teljes termelési hulladékunk 80%-át.

anest gépek scm pallet production woodworking machines

Képesek vagyunk egyszerre 300 különféle terméket gyártani nap, mint nap.

Évente körülbelül 14.000 m3 alapanyaggal dolgozunk.

wood machinery modern pallet production

Két évtizednyi tapasztalat és történelem van mögöttünk, de fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást, az új fejlesztéseket és az innovatív gondolkodás módot.

bottom of page