top of page
de monich demonich nyír-demonich Demonich deMonich
process environmental responsible compny production pallet production

Sokat törődünk a környezetünkkel. Ezért fontos feladat számunkra a leghatékonyabb hulladékkezelő rendszerek kifejlesztése. Ideológiánk, hogy legalább annyit adjunk vissza a természetnek, mint amennyit elvettünk tőle.

Saját fejlesztésű speciális technológiákat alkalmazunk, hogy a lehető legkevesebbet ártsunk környezetünknek. Ezek a fejlesztések olyan sikeressé váltak, hogy mára gyártóüzemünk a termelési hulladék 80%-át képes újrahasznosítani.

De mi ennél is tovább mentünk. Elköteleztük magunkat amellett, hogy más ipari cégeknek is felhívjuk rá a figyelmét:

A környezetbarát termelés is lehet hatékony és életképes.

 

Folyamatosan erősítjük alkalmazottaink és ezzel együtt partnereink elszántságát is a környezetvédelemre és biztatjuk őket arra, hogy tudatosan bánjanak mind az alapanyagokkal, mind pedig a felhasznált energiaforrásokkal.

 

Az MSZ EN ISO 14001 szabvány szerint tanúsított környezetvédelmi ellenőrzési rendszert is bevezettük, amely a művelet összes folyamatát lefedi.

 

Cégünk is követi az FSC Standradot. Az Erdészeti Stratégiai Tanács (FSC) egy nemzetközi, 1993-ban létrehozott nonprofit, több érdekelt felek szervezete, amely elősegíti a világ erdőinek felelős kezelését. Az FSC ezt az erdészeti termékekre vonatkozó szabványok meghatározásával végzi, valamint a megfelelő anyagokat környezettudatos tanúsítvánnyal és címkével látja el.

bottom of page