top of page
de monich demonich nyír-demonich Demonich deMonich

Etikai kódexünk

Cégünk felállított egy nagyon szigorú értékrendszert foglalkoztatáspolitikáról és üzleti etikáról. Elkészítettük saját etikai kódexünket, mely tartalmazza az összes hazai törvényes munkáltatói jogszabály kitételét, de mi ennél többet szerettünk volna tenni:

 

Hozzáadtuk saját gondolatainkat is. Csak egy-két részletet említünk alább:

  • A deMonich sosem tesz különbséget rasszok, társadalmi hovatartozás vagy nemi identitás között, számunkra nem ezek egy jó munkavállaló meghatározói.

  • Minden munkatárs felvételénél a képzettség és a munkára való alkalmasság a mérce.

  • Nem tűrünk semmilyen mértékű fizikális vagy verbális bántalmazást alkalmazottaink között vagy velük szemben.

  • Minden csapattagunk egyetért a nyertes-nyertes alapelvben ha üzletről van szó, mely azt jelenti számunkra, hogy elsődleges szempontunk az őszinteség és a tisztességes eljárás ha arra kerül a sor, hogy valakivel együtt dolgozunk.

  • Végül különösképp odafigyelünk  alkalmazottaink biztonságára és gépeink, munkaeszközeink magas minőségére, hiszen a két dolog szorosan összefügg.

Belső rendszerek, folyamatok

Teljesen átfogó, integrált minőségbiztosítási rendszert hoztunk létre munkahelyi, egészségügyi és környezetvédelmi ellenőrzéssel. A koordináció és folyamatos fejlesztés révén a folyamatok meglehetősen ellenőrizhetőek, a működés nyomon követhetősége transzparenciát eredményez, így csökken az ügyfelek bizonytalansága, javul a termékek minősége és ennek megfelelően a veszteségek is csökkennek.

 

Az ellenőrzés helyszíni követelményeinek teljesítése folyamatosan garantálja a kiváló minőséget, valamint a gyártás folyamatos fejlődését.

Quality Management System

deMonich Nyrt. célja, hogy bővítse a termékei iránt elkötelezett európai ügyfelek számát. Ezért az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány szerint bevezetett, tanúsított minőségbiztosítási rendszert iktattunk be, melynek fő elve a következő: tevékenységünk középpontjában az ügyfelek igényeinek folyamatos figyelembevétele áll, a lehető legrugalmasabb és legteljesebb kielégítése, valamint bizalmuk folyamatos elnyerése, fenntartása.

FSC: A deMonich Nyrt. első számú célja, hogy megfeleljen a közelmúltbeli társadalmi követelményeknek, és a felelősségteljes erdőgazdálkodás módszertanait beépítse a projektjeibe.

 

 

ISPM15: A hőkezelés alapvetően szükséges az Európán belüli és kívüli országokba való belépéshez. Ezt a folyamatot a FAO ISPM 15 szabványnak megfelelően végezzük azzal a céllal, hogy a faanyag belső részét 56 ° C-on legalább 30 percig tartsuk a vírus, gomba és kártevő eltávolítása érdekében.

Környezetvédelmi előírások

Tevékenységünk során mindig szem előtt tartjuk, hogy a környezet számára legkímélőbb eljárásokat alkalmazzuk.

E cél érdekében az MSZ EN ISO 14001 szabvány szerint tanúsított környezetvédelmi ellenőrzési rendszert vezettünk be, amely kiterjed a munkánk összes folyamatára. Különös jelentőséget tulajdonítunk a munkavállalók környezetvédelemmel kapcsolatos elkötelezettségének, a folyamatos fejlesztésekben, valamint az anyag és az energia megtakarításában.

bottom of page